Metabolický motor
Pontzer Herman
Každý den spálím 2 000 kalorií. A když k tomu budu ještě cvičit a omezím sacharidy, určitě zhubnu je...
Umění nepít
Randák Dušan - Kujan René
Už se vám stalo, že jste někomu ve svém životě řekli NE, a následně zjistili, že vám nejen nechybí, ...
O zachování dobrého zdraví
Rantzau Heinrich - Huber z Riesenpachu Adam
Zdravovědný spis O zachování dobrého zdraví (De conservanda valetudine) z roku 1576 je dílem severon...
Ketogenní kuchařka. Jak zhubnout bez hladu a ještě si zlepšit zdraví
Richouxová Celby
Severní Ameriku zachvátila nová móda, šíříc...
Jezte opravdové jídlo
Ríos Carlos
Kniha Jezte opravdové jídlo je odborně fundovaná a přitom pro laiky přístupná příručka shrnující výc...
Přerušovaný půst
Roth Daniel
Krátký půst, dlouhý život. Tak jednoduše se dá shrnout blahodárný vliv, který na naše zdraví má něko...
Každá bolest má svou příčinu
Rychnovský Tomáš - Studnička Milan
Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychic...
Euforie
Rzadkowolska Karolina
Vyřaďte alkohol a vybudujte si život, který budete milovat! Alkohol je v naší společnosti na každ...
Lahoda. Evoluce lidských chutí
Sanchezová Monica - Dunn Rob
Čtivá historie chuti a čichu. Touha po lahodných chutích ovlivnila běh li...
Doba jedová 4. Hormony
Sellmanová Sherrill
Sherill Sellmanová považuje přirozenou hormonální rovnováhu za základ tělesného i psychického zdraví...
Kouzlo fermentace s plísní koji
Shih Rich - Umansky Jeremy
Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak leda...
Konec stárnutí
Sinclair David
Říká se, že stáří je přirozené a jeho následky neodvratitelné. Říká se, že poslední desetiletí život...
Doba jedová 5. Geneticky modifikované potraviny
Smith Jeffrey M.
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modif...
Zdravá střeva
Sonnenburg Justin - Sonnenburg Erica
Revoluční návod k překvapivému zdroji dobrého zdraví. Stanfordští vědci Justin Sonnenburg, Ph. D....
Mýty na talíři
Spector Tim
Jak se dobře najíst, neublížit si — a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíben...