Mýty na talíři
Spector Tim
Jak se dobře najíst, neublížit si — a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíben...
Alternativní potravinové sítě: Česká cesta.
Spilková Jana a kol.
Alternativní potravinové sítě se začaly prosazovat v zahraničí jako reakc...
Geny
Stagg Jennifer
Gen, který vám brání zhubnout. Jiný gen, jenž vás "nutí" jíst sladké. Další gen zaviní, že sice shod...
Degustační příručka aneb Jak přijít vínu na jméno. 3. rozšířené vydání
Stávek Jan - Dvořák Ivo
Degustační příručka je prodlouženou rukou m...
Je člověk tím, co jí?
Steiner Rudolf
Ve třech přednáškách Rudolf Steiner podrobně vysvětluje rozdílné působení rostlinné, masité a mléčné...
Radost z bezlepkové stravy
Strnadelová Vladimíra - Zerzán Jan
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vz...
Babské rady profesorky Strunecké
Strunecká Anna
Babské rady profesorky Strunecké poskytují čtenářům stručné, ale srozumit...
Doba jedová 2
Strunecká Anna - Patočka Jiří
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravi...
77 tipů pro zdravá střeva. Posílení a ochrana našeho super orgánu
Strunz Ulrich
Léčba střevních onemocnění a jejich prevenc...
Tajemství odolnosti. Co s námi dělá stres a jak jej vypnout
Strunz Ulrich
Určitá míra stresu může být užitečná - aktivuje, inspiruje, motivuje. Vel...
Tajemství výrobců potravin.Čtvrté rozš.vyd.
Syrový Vít
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v...
Tajemství kosmetiky. Nový pohled na kosmetické prostředky a jejich
Syrový Vít
Praktická příručka zákazníka, který chce vě...
Etiketa stolování
Špaček Ladislav
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Za...
Bramborová kuchařka
Štanc Otakar
Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapito...
Doba jedová 9. Cukr
Taubes Gary
Je "bílé zlato" ve skutečnosti "bílým jedem"? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na...